Inspiratieworkshop: boeken & podcasts

Inspiratieworkshop: boeken & podcasts

Ieder jaar organiseren we een studie- of inspiratiebijeenkomst voor leescoördinatoren e/o leerkrachten in het werkgebied Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee.

Dit schooljaar staat de studiebijeenkomst in het teken van het thema: boeken en podcasts. De inhoud van het programma is relevant voor alle leerkrachten midden/bovenbouw van het primair onderwijs.

 

Over deze workshop

Heel belangrijk: boeken lezen! Heel leuk en leerzaam: podcasts! Met de hulp van Roos Visser combineren we deze zaken.

Hoe maak je kinderen enthousiast voor lezen en boeken? En hoe de je dat eigenlijk, praten over boeken – met een podcast – in de klas? Roos komt naar de bibliotheek en geeft een workshop aan de hand van een aflevering van De Waanzinnige Podcast.

Een eigentijdse workshop leesbevordering waarmee ieder argument om niet met de podcast (of boeken) aan de slag te gaan – als sneeuw voor de zon verdwijnt!

Data en Aanmelden

Datum: 15 mei van 15:30 tot 17:00
Locatie: De Boekenberg, Spijkenisse

of

Datum: 22 mei van 15:30 tot 17:00
Locatie: Diekhuus, Middelharnis

Ben je werkzaam op een basisschool op Voorne-Putten of Goeree-Overflakkee met de Bibliotheek op school? Dan is deze bijeenkomst voor jou helemaal gratis.

Indien dit niet van toepassing is rekenen we 40 euro per deelnemer (factuur achteraf).

 

Aanmeldformulier studiebijeenkomst Open Boek
Tijdens de bijeenkomst laten wij foto's maken voor promotiedoeleinden op onze website en social media. Je kunt hieronder je voorkeur aangeven wat betreft het gebruik van de foto's
Voorwaarden

Over Roos Visser

Roos was 15 jaar leesconsulent bij Bibliotheek Den Haag waar ze het YouTube Kanaal Lezen Nou! opzette. Tegenwoordig verzorgt ze  workshops in klassen over De Waanzinnige Podcast, dé podcast over lezen voor en door kinderen.